lørdag 17. april 2010

TIL FORESATTE

Hvem er vi? Og hva er egentlig Knatten? Er det trygt å sende mitt barn på leir?

Knatten er en sommerleir med lange tradisjoner. Flere fra foreldregenerasjonen vår har selv deltatt på leiren. Årets leir vil bli arrangert på Tjellholmen - en idyllisk øy på Hvaler. Deltagerne er ungdommer og unge voksne i alderen 14-25 år, hovedsakelig fra SVURR-menighetene (Skøyen, Voksen, Ullern, Røa og Ris). Knatten er en leir av ungdom for ungdom. Den voksne tilstedeværelsen består av eldre ledere med mye erfaring fra ungdomsarbeid, og ikke minst SVURR-presten Eva Klokkerud.

Spesifikt program for årets leir er delvis hemmelig, men vil følge de tradisjonelle rammene. Det vil si at dagene starter med frivillig morgengym, singspiration - hvor vi synger sanger i fellesskap med band og forsangere - og litt undervisning. Deretter blir det bading, idrettsturneringer, valgfrie aktivitetsverksteder, grilling osv. Utover kvelden blir det kveldsshow og kro - en andakt for å roe ned etter dagens aktiviteter. Hver dag avsluttes med vaffelmydring - det serveres vafler som man nyter ute på svaberget mens man sitter rundt bålet og synger kjente slagere.
Det er selvfølgelig nulltolleranse på alkohol og andre rusmidler.

På Knatten er barna deres i trygge hender. Alt vi ønsker er å skape en morsom, spennende, utfordrende - men samtidig avslappende - og idyllisk ferieopplevelse sammen med andre ungdommer fra nærmiljøet. Vårt mål er at deltakerne skal stortrives, skape nye vennskap, pleie gamle vennskap og sitte igjen med et brennende ønske om å komme tilbake neste år.

Skulle dere sitte med flere spørsmål, må dere bare ta kontakt med komitéformann Hanne Sundelin Larsen på tlf.: 92050268.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar